Haalbaarheid vordering debiteur

Informatie rapporten

Soms is het verstandig om voor of tijdens een incasso procedure meer iage te verkrijgen in de financiele situatie van de debiteur, danwel een bedrijf of een prive persoon. Het verhaalsonderzoek geeft inzage ons kantoor voldoende mogelijkheden heeft tot het incasseren van de vorderingen . Mocht het nu blijken dat er geen verhaalsmogelijkheid is, het bedrijf is bijna failliet of de particulier zit in de schuldsanering dan is het weinig zinvol om door te gaan met een juridische procedure. Laatstgenoemde procedure, vaak een kanton procedure lopen de kosten al snel op ( € 350 - € 900 ) Dit is wat mij steekt, vele andere incasso kantoren werken alleen maar op basis, uurtje factuurtje, dit gedrag kunnen wij niet accepteren,

Wij hebben toegang tot verschillende informatiebronnen met recente gegevens, zoals de kamers van koophandel, het faillissementen register, er is inzage in surseance van betalingen, gegevens van het kadaster en informatie over de wsnp.Deze informatie wordt ingewonnen via diverse kanalen zoals onderzoeksbureaus en deurwaarderskantoren.

Niemand wil financiėle risico’s aangaan, daarom is het verstandig om bestaande relaties of nieuwe prospecten eens tegen het licht te houden. Een soort APK binnen het bedrijfsleven. Immers een kantoor kan van buiten nog zo mooi uitzien en de koffie zal prima smaken. Maar al te vaak zien wij dat bedrijven vergeten een krediet rapport op te vragen voordat ze een deal sluiten. Deze risico’s kunnen wij voor u beperken door rapporten te verstrekken van bedrijven maar ook van particulieren. 

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. 
Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.